пʼятницю, 14 лютого 2020 р.

День святого Валентина.




Сьогодні ми з вами маємо чудову нагоду помандрувати країною любові, поблукати вулицями великого щастя, наповнити наші душі щирим зізнанням у коханні та доторкнутися душею до цього світлого та незгасимого почуття, яке хвилює душу людини від найдавніших часів до сьогодення.
Адже 14 лютого – свято любові, свято найкращого почуття, яке окрилює, дає силу і натхнення, радість і захоплення. І завдячуючи якому, продовжується життя на землі.
Цього дня, навіть, повітря сповнене коханням. Амури поспішають поєднати пари, почуття яких перевірені часом, і допомагають зустрітися половинкам, які загубилися серед юрби.
Ось уже багато століть поспіль закохані всього світу відзначають найромантичніше свято року – День святого Валентина або День закоханих.
Кохання – це, мабуть, найбажаніший плід на дереві людських почуттів.
Кохання – це те саме злиття душ, якому тисячі років дивуються люди.
Кохання – це завжди потрясіння, відкриття вулканічних почуттів, які криються у нас.
Кохання – це весна в будь-яку пору.
Кохання – це бажання жити.
Кохання – це вогонь і лід, поезія і проза.
Кохання – це все, що було, є, буде. Це саме життя.
Ми можемо продовжувати говорити про кохання вічно, але краще це може за нас сказати книга.
Любов¢ю «хворіли» в усі епохи. Тому про неї так багато написано. Але повторень немає, бо різні самі люди, і кожна історія кохання неповторна: у когось вона взаємна, хтось любить усією душею, а хтось дозволяє себе любити, хтось повністю віддається почуттю, а хтось шукає у ньому вигоду.
Сьогодні  ми, бібліотекарі, пропонуємо Вам, наші постійні користувачі, поринути в це прекрасне почуття – як кохання, відвідавши нашу інтерактивну виставку – діалог: «love is…» ( поговоримо про кохання).

























                                                                 І. Міронова, бібліотекар.