середу, 13 березня 2019 р.

Декада циклової комісії викладачів шкільної педагогіки та психології


    
Уже стало доброю традицією проведення декад циклових комісій, мета яких – поглиблення знань студентів, зацікавлення у вивченні освітніх предметів, сприяння розвитку творчих здібностей, інтересів кожного студента. Декада педагогіки і психології також займає своє місце серед інших предметних тижнів, оскільки з педагогікою і психологією пов’язаний увесь освітньо-виховний процес. А. Макаренко писав: «Педагогіка – це майстерня, а психологія – інструмент, яким там працюють».
      Сучасні реалії ставлять бібліотеку вищого навчального закладу перед необхідністю постійно і гнучко змінюватися: удосконалювати структуру обслуговування, запроваджувати нові сервіси, послуги та продукцію, розширювати сфери взаємодії між бібліотекою та цикловими комісіями.
      Тому наш колектив долучився теж до цієї декади й хочемо вам запропонувати прес – дайджест, підготовлений на основі матеріалів фахових періодичних видань та Інтернет-ресурсів, який допоможе студентам і викладачам у їх професійному зростанні.


Прес - дайджест

Комплект журналів з книжковими додатками ВГ «Основа» в електронному варіанті.




Журнали Видавничої групи "Основа" - помічники вашого професіоналізму!

Передплатний індекс 01631
540 випусків на рік +132 книги

Шановні користувачі !
    Ми хочемо запропонувати вашій увазі комплект журналів, який знаходиться у відкритому доступі у бібліотеці, а тепер маємо його  електронний варіант.
         Ви можете відкрити його, ознайомитися коротко про призначення цього журналу, прочитати деякі статті у відкритому доступі.
Перелік журналів комплекту:
·         Хімія
·         Біологія
·         Географія
·         Логопед
·         Основи здоров’я
Лише в електронному варіанті:

Книжкові додатки до журналів:
·         Хімія
·         Біологія
·         Географія