середу, 3 квітня 2019 р.

Прийшла весна-красна! Зустрічаємо місяць квітень!


       



        Після зимово-осінніх буднів душа просить чогось нового,  змін у житті. І ось прийшла вона — весна-красна. Яскрава, квітуча, всіма улюблена та вічно молода.
       Як приємно почуватися в обіймах весни, відчувати її настрій! Вона кличе за собою, вабить і вміє це робити так, що чинити опір її старанням немає абсолютно ніякого бажання. Настає таке відчуття, що в нас ще з самого створення світу закладено прагнення з приходом весни творити, змінювати, експериментувати. Весна пробуджує в душі кожної людини дитину, вона стає по-дитячому грайливою і наївною, навіть всупереч своїм бажанням.
       Саме в цю пору можна не намагатися приховувати свої почуття, адже весна відкриває душу, дарує приплив додаткової енергії та колосальну кількість емоцій. Тим, у кого в душі ще зима, я раджу скоріше відпустити її та йти в одну ногу з весною. Вона дарує всьому людству квітучу природу, яскраве сонечко та просто гарний настрій. А що стосується душевного стану, то весна може прийти в будь-яку хвилину. Тому залишається побажати, щоб до всіх скоріше прийшла довгоочікувана весна.

       І як завжди пропонуємо вам, наш шановний користувач, календар знаменних дат на квітень місяць онлайн.